Yrkesmessa 2019

Yrkesmessa har som mål å vise ungdommene hvilke jobbmuligheter som finnes i Numedal og hvilke utdanningsløp som finnes på Numedal vgs .

Denne gangen hadde elever og lærere på Service og samferdsel laget en "stand" med en smule "glamour" preg. Her var det rød løper, "wall of fame" , sofa,videofremvisning og ikke minst spennende konkurranse. Alt perfekt gjennomført i stil og farger. Går man på Service har man god kunnskap om markedsføring.  Takk til flinke elever som sto på og promoterte skolen vår på en utmerket måte!

Skolens Instagramkonto fikk mange nye følgere og vi håper det blir flere !

Alle ungdomsskolene i Numedal var invitert til arrangementet hvor alle bedrifter og offentlige arbeidsplasser hadde fått mulighet til å delta og vise seg frem . I tillegg var selvfølgelig Numedal vgs sine elever med . Elevene fikk ett innblikk i yrkesgrupper som elektro, snekker,planleggere,farmasi, bank  og turistnæring. Skogskolen var også på plass og ga elevene mulighet til litt maskinføring i simulatorene sine. Et populært tilbud !

Både ordfører Eli og rektor Siri passet godt på rød løper og på Instagramkontoen vår ligger det nå mange bilder fra Service og samferdsel sin helt egne "wall of fame". 


Publisert 1. februar 2019, oppdatert 30. juni 2020.