Utdanningsvalg høsten 2019

Høstens uke med utdanningsvalg er vel gjennomført og vi har hatt besøk av en fantastisk flott gjeng 10 klassinger som vi gjerne ser igjen!

Her er et utvalg med rapporter og bilder fra noe av det elevene jobba med denne uken. 

På elektro har de denne gangen jobbet mest med praktisk arbeid. Tema har vært serievender og start/stopp av motor. Elektor melder at elevene jobbet veldig bra og at alle fikk til anlegg som virket. 

På Studiespes var det 1ST og 3PB som i grupper fikk "tildelt" hver sin 10.klassing og underviste dem i naturfag. Tema var emisjon og nordlys og her var det også god jobbing og interesse. 

Og i tyskklassen inviterte de 10 klasse på tysk sjokoladekake. Lærer Wenche sier følgende om bakverket ; 

Sachertorte er en type sjokoladekake, med sitt opphav i Wien i Østerrike, i 1832. Kaken har to lag mild sjokoladebunn, med aprikosmarmelade i midten. Toppen og sidene er dekket med sjokolade, og den serveres ofte med krem, i likhet med mange andre tyske kaker.

 

Service og samferdsel tok med seg sine 10 klassinger og dro på besøk til Nore 1. Tema for klassen var HMS arbeidet til Statkraft. Elevene fikk jobbe med Lean filosofien og 5S. 

Utover dette skjedde det mye rundt i klasserommene disse to dagene og vi håper vi ser noen av elevene som besøkte oss nå som elever her til høsten igjen. 


Publisert 26. november 2019, oppdatert 30. juni 2020.