Hilsen fra rektor Siri

Kjære elever og foresatte!

Hverdagen for oss på skolen ble dramatisk endret «over natta»; fra at vi var sammen mange timer hver eneste dag til at vi nå bare treffes digitalt. Dette er en stor omveltning, og lærerne har jobbet døgnet rundt med nye digitale verktøy for å kunne opprettholde kontakten med dere, og for å få gjennomført opplæringen dere har krav på. Tilbakemeldingen fra lærerne er unison: dere er flinke til å følge opp undervisningen og til å levere det arbeidet dere skal til avtalt tid; tusen takk for at dere bidrar så positivt inn i dugnaden! Jeg håper at hver og en av dere har det bra, men jeg tenker på hva det gjør med dere at dere ikke kan ha kontakt med venner på samme måte som før. Dere er jo digitalt innfødte, og jeg vet at dere er vant til å bruke nettet mye i kommunikasjonen dere imellom. Men før har det kommet i tillegg til at dere har møtt hverandre, en mulighet dere ikke har nå. Etter hvert som dagene og ukene går, kan man kanskje føle seg alene og dagene kan bli litt lange. Hvis du har behov for noen å snakke med, så ta kontakt med kontaktlærer, miljøarbeider, rådgiver og oss andre på skolen; bruk elevtjensteappen eller telefon. Oppdatert informasjon finner du på skolens hjemmeside og facebook.

Ta ekstra godt vare på dere selv og hverandre i denne tiden!

Vennlig hilsen Siri

Publisert 23. mars 2020, oppdatert 3. april 2020.