Klassebesøk på Freia sjokoladefabrikk

Fredag dro begge Serviceklassene til Oslo for å lære mer om markedsføring, produksjon og salg, sikkerhet, ja også om sjokolade da.

Med Tor Arve som stødig sjåfør og lærerne Marianne og Kasia som sjokoladeglade ledsagere , dro begge Service klassene til Oslo på bedriftsbesøk. En dag på Freia er vel en drøm for de fleste av oss og elevene forteller at de var veldig fornøyde med dagen.  På Freia fikk de omvisning med innføring i fabrikkens lange historie. De fikk vite mer om produksjonen helt fra en sjokolade-ide dukker opp til den er testet , produsert og markedsført, før vi som kunde sitter med godsaken i fanget mens vi ser en god film på kino. Merkevarebygging er tema klassene jobber med og det var spennende å høre hvordan et etablert firma som Freia jobber med dette. Elevene fikk også se noe av selve produksjonen og selvfølgelig var det masse deilige smaksprøver å kose seg med. Hvordan lages sjokolade egentlig ? Jo , nå vet elevene på Service hvordan dette gjøres også.  Alle fikk også lage sin egen sjokolade.  En fornøyd gjeng(,om enn kanskje litt høye på sukker,) kom hjem fra tur og hadde hatt en lærerik og koselig skoledag sammen på Freia. 

Bildene er det Marianne og Kasia som har tatt.


Publisert 7. november 2019, oppdatert 13. november 2019.