GOD JUL

Tradisjonen tro har elever og ansatte gledet hverandre med god underholdning, mat og ønske om en god jul !

rundt juletreet

Det er utrolig mange talenter samlet på Numedal videregående skole. Elever som synger, spiller, og danser ! Lærere som dramatiserer og musiserer . Fantastisk bra og utrolig moro.

Det startet med Knut Einar Haug Eriksen og Emil Tveiten som sang og spilte sammen med to gode venner nemlig Reidar Syvertsen  og Kim Haug.  Nydelig sang sto også Veronica Jensen Henriksen for. Og ikke minst fikk vi en forrykende sang av Per Olav Haga som sammen med Aleksander Jung Tollerud og Mikkel Aasberg Arnesen virkelig fikk taket til å lette i Numedalshallen. Stående applaus var vel fortjent gutter !

Lærerne hadde satt sammen en musikalsk fortelling rundt jueevangeliet og med mye humor og kreative rekvisitter ble det en ny opplevelse av en gammel fortelling . Tøffere lærere skal du lete lenge etter !

Skolen har også et multitalent i Bjørnar Heimdal som først sto for skikkelig hallingdans sammen med Mikkel Aasberg Arnesen mens Aleksander Jung Tollerud spilte fortreffelig på munnharpe. Og etter det fant Bjørnar frem fela og ga samtidig alle elevene i hjemmelekse å høre minst en time på skikkelig musikk (han mente felemusikk) i løpet av jula . Kanskje en utfordring for de fleste men en slått med Bjørnar falt ihvertfall i smak.

En juleavslutning skal inneholde grøtspising og julequiz. Premie for kostyme og jammen ble det også en ganske spontan og lystig gang rundt juletreet.

Se billedgalleriet nederst her på siden . Masse bilder fra en fin avslutning !

Her er et knippe bilder fra dagens avslutning og med det ønsker vi alle en riktig god jul !


Publisert 22. desember 2016, oppdatert 25. august 2017.